Ғылыми дәрежесі
Техника ғылымдарының кандидаты
Ғылыми атағы
ЖАК «доценті»
Білімі
жоғары, 1987ж. МТИММП «Ет және ет өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша инженер-технолог, диплом НВ № 370108 от 26.06.1987 г.
Жұмыс тәжірибесі
33 жыл
Оқытатын пәндері
Теоретические основы технологий пищевых продуктов; Азық-түлік өнімдері технологиясының теориялық негіздері; Консервілер технологиясы; Тамақтық өнеркәсіптің құрал-жабдықтары
Ғылыми басылымдары
214, оның ішінде 1. Кажибаева Г.Т. Монография / Актуальные проблемы совершенствования производства мясных и рыбных продуктов функционального назначения печат. – Павлодар : Кереку, 2015. – 148 с. ISBN 978-601-238-568-7 2. Кажибаева Г.Т., Исаева К.С. Мonograph / Functional food production technology / Pavlodar : Kereku, 2018. – 129 p. 3. Исаева К. С., Кажибаева Г.Т., Tutorial / Technology of National Food Production in Kazakhstan and Central Asia /– Pavlodar : Kereku, 2018. – 106 p. 4. Кажибаева Г.Т., Агибаева А.Ж., Кенжебай К. М. Учебное пособие / Теоретические основы технологий пищевых продуктов – Павлодар : Toraighyrov University, 2019. – 120 с. 5. Туганова Б.С., Мироненко И.М., Кажибаева Г.Т. Ірімшік өңдеу саласындағы чеддеризация процесі / научный журнал «Вестник» АТУ / выпуск 4 (125) г. Алматы – С. 28-33.
Ғылыми зерттеу саласы
функционалдық және арнайы мақсаттағы тамақ өнімдерін өндіру технологиясы саласындағы зерттеулер мен әзірлемелер
Марапаттаулар, грамоталар, сертификаттар
«ЖОО үздік оқытушысы» атағының иегері, 2019 ж
Кабинет нөмірі, корпус
А1-109
Жұмыс телефоні
8(7182)67-36-41 внутрений 1294
E-mail
docent-1965@mail.ru