Методикалық жұмыс

Кафедраның   маусымдық   есебінде    188 пәннің    ОӘК құраластырылды. Кафедрада ОӘК бойынша қамтамасыз етілуі 75% құра»ды, оның ішінде 94,2% мемлекеттік тілде және 89,3% орыс тілінде.

Пәннің оқу    әдістемесін    қамтамасыз   етуі   мақсатында пәннің оқу әдістемелік кешені құрала бастады, кафедраның бірінші және екінші семестр  мәжілісінде  бұл  кешеніне  ОӘК  толықтай   сараптама жүргізілді.

Оқытушылар мен студенттер 5В050727 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша Food Master компаниясының өкілдерімен кездесуі.      

1 «Modern Biotechnology Applications of Mammalians» (Али Джихан Ташкин, Университет КОШ Стамбул қ., Түркиә) Бт-401 және Бт-402 топ студенттері 5В070100 «Биотехнология», мамандығы бойынша сертификат ұтып алды.

2 Institute of Chemical Technology, Прага қ., Чехияда академиялық ұтқырлық сертификаты Тпп-402 топ студенті Аникеева Ирина ұтып алды. 

3 «Жас Ғалым» жобасында Бт-101 және Бт-102 топ студенттері 1-ші орынға ие болды.

Резюме

Аманбаева С.Б.

Адамжанова Ж.

Джаксыбаева Г.Г.

Жагипарова М.Е.

Исаева К.С.

Кажибаева Г.Т.

Кайниденов Н.Н.

Мухамеджанова

Омарова К.М.

Агибаева А.Ж.

Муслимова Б.

Султумбаева А.К.

Туганова Б.С.

Аникина И.Н.

Пәндерді сипаттау үлгісі

Биотехнология сельскохозяйственных растений

«АРНАЙЫ ТАҒАМДАРДЫ ӨНДІРУ»

Белковая инженерия 1 семестр 2018 год

Биологическая химия 2 семестр 2019 год

Биотехнология животных 2 семестр 2019 года

Биохимия 2017 год поступления 3 семестр

Генетика 2016 год поступления 5,6 семестр

Safety aspects in biotechnology

Клеточная биотехнология 1 семестр 2018 год

Микробиология 2 семестр 2019 года

«ҚОҒАМДЫҚ ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ»

«ШЕТЕЛ ЖӘНЕ ҰЛТТЫҚ ТАҒАМДАР ТЕХНОЛОГИЯСЫ»

Общая технология пищевых производств 2 семестр 2018-2019 учебной год

«Азық түлік тағам өнімдерін өндірудегі физико- химиялық және биохимиялық неіздері»

«Биологиялық белсенді тағам қоспаларының биотехнологиясы»

« Объекты биотехнологии» 1 семестр 2019

Ауылшаруашылық биотехнологиялық өндіріс өнеркәсібін жобалау және іске асыру

«Тағамдық химия» 1 семестр 2018 год

Экологическая биотехнология

Основы биотехнологии 1 семестр 2018 год

Основы биотехнологии ветеринарных препаратов 1 семестр 2018 год

«Профессионально-ориентированный иностранный язык (немецкий язык)» 1 семестр 2018 год

Профессиональный казахский язык

Стволовые клетки

Тамақ өндірісінің жалпы технологиясы

ТАМАҚ ӨНІМДЕРІ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ

Теоретические основы технологий пищевых продуктов

ТЕХНОЛОГИЯ КОЛБАСНЫХ, СОЛЕНЫХ ИЗДЕЛИЙ И ПОЛУФАБРИКАТОВ ДЛЯ ОБУЧАЮЩИХСЯ

Технология консервов

конец faq