Методикалық жұмыс
Кафедраның маусымдық есебінде 188 пәннің ОӘК құраластырылды. Кафедрада ОӘК бойынша қамтамасыз етілуі 75% құра»ды, оның ішінде 94,2% мемлекеттік тілде және 89,3% орыс тілінде.
Пәннің оқу әдістемесін қамтамасыз етуі мақсатында пәннің оқу әдістемелік кешені құрала бастады, кафедраның бірінші және екінші семестр мәжілісінде бұл кешеніне ОӘК толықтай сараптама жүргізілді.
Оқытушылар мен студенттер 5В050727 – «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша Food Master компаниясының өкілдерімен кездесуі.
1 «Modern Biotechnology Applications of Mammalians» (Али Джихан Ташкин, Университет КОШ Стамбул қ., Түркиә) Бт-401 және Бт-402 топ студенттері 5В070100 «Биотехнология», мамандығы бойынша сертификат ұтып алды.
2 Institute of Chemical Technology, Прага қ., Чехияда академиялық ұтқырлық сертификаты Тпп-402 топ студенті Аникеева Ирина ұтып алды.
3 «Жас Ғалым» жобасында Бт-101 және Бт-102 топ студенттері 1-ші орынға ие болды.
Резюме
Пәндерді сипаттау үлгісі
Биотехнология сельскохозяйственных растений
Белковая инженерия 1 семестр 2018 год
Биологическая химия 2 семестр 2019 год
Биотехнология животных 2 семестр 2019 года
Биохимия 2017 год поступления 3 семестр
Генетика 2016 год поступления 5,6 семестр
Safety aspects in biotechnology
Клеточная биотехнология 1 семестр 2018 год
Микробиология 2 семестр 2019 года
«ШЕТЕЛ ЖӘНЕ ҰЛТТЫҚ ТАҒАМДАР ТЕХНОЛОГИЯСЫ»
Общая технология пищевых производств 2 семестр 2018-2019 учебной год
«Азық түлік тағам өнімдерін өндірудегі физико- химиялық және биохимиялық неіздері»
«Биологиялық белсенді тағам қоспаларының биотехнологиясы»
« Объекты биотехнологии» 1 семестр 2019
Ауылшаруашылық биотехнологиялық өндіріс өнеркәсібін жобалау және іске асыру
«Тағамдық химия» 1 семестр 2018 год
Основы биотехнологии 1 семестр 2018 год
Основы биотехнологии ветеринарных препаратов 1 семестр 2018 год
«Профессионально-ориентированный иностранный язык (немецкий язык)» 1 семестр 2018 год
Профессиональный казахский язык
Тамақ өндірісінің жалпы технологиясы
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
Теоретические основы технологий пищевых продуктов
ТЕХНОЛОГИЯ КОЛБАСНЫХ, СОЛЕНЫХ ИЗДЕЛИЙ И ПОЛУФАБРИКАТОВ ДЛЯ ОБУЧАЮЩИХСЯ