Ғылыми дәрежесі
Техника ғылымдарының кандидаты
Ғылыми атағы
Доцент ПМУ
Білімі
жоғары, Семей ет және сүт өнеркәсібінің технологиялық институты, Ет және ет өнімдерінің технологиясы мамандығы, 1994 ж. Аспирантура: Шәкәрім атындағы СМУ, техника ғылымдарының кандидаты, 05.18.04 – Ет, сүт, балық өнімдері мен тоңазыту өндірістерінің технологиясы мамандығы, 2006 ж.
Жұмыс тәжірибесі
25 жыл
Оқытатын пәндері
Дәстүрлі тағамдар технологиясы, Медико-биологические аспекты питания, Методы контроля качества сырья и пищевой продукции
Ғылыми басылымдары
«Functional food production technology» монографиясы, 9 инновациялық патент пен авторлық куәлік, Scopus базасы мен шетелдік ғылыми журналдарында 7 мақала, 6 оқу құралы, оның ішінде 2 УМО РУМС аясында және басқа басылымдарда 50 аса мақала (ККСОН ұсынған журналдар, ғылыми конференциялар жинағы және т.б.).
Ғылыми зерттеу саласы
ет және сүт өнімдерінің технологиясы, дәстүрлі қазақ ұлттық өнімдер технологиясы.
Марапаттаулар, грамоталар, сертификаттар
Қазақстан Республикасының білім беру және ғылым министрілігінің қаржылауымен «Ет және балық өнімдерінің технологиясы» тақырыбы бойынша жоба жетекшісі. ТЕМПУС VI байқауының «Разработка и внедрение магистерских программ по пищевой безопасности, производству и маркетингу ТРАДиционных пищевых ПРОдуктов в России и Казахстане» тақырыбы бойынша жоба жетекшісі, 2013 ж. «Болашақ» стипендиясының иегері, 2016 ж. «ЖОО үздік оқытушысы» атағының иегері, 2018 ж.
Кабинет нөмірі, корпус
А1-109
Жұмыс телефоні
8(7182)67-36-41 внутрений 1294
E-mail
isaeva.k@tou.edu.kz