Білімі
1. Жоғары, Жоғары, С. Торайғыров атындағы Павлодар мемлекеттік университеті, 5В070100 Биотехнология мамандығы, 2017 ж. 2. Магистратура, С. Торайғыров атындағы Павлодар мемлекеттік университеті, 6М072700 «Азық–түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы, 2019 ж.
Жұмыс тәжірибесі
1,5 жыл
Оқытатын пәндері
1.Экологиялық биотехнология 2. Азық - түлік өнімдерінің технологиясына кіріспе және ғылыми зерттеулер негіздері 3. Тамақ кәсіпорындарындағы ұйымдастыру және сервис 4. Шетел және ұлттық тағамдар технологиясы 5. Кондитерлік өнімдері технологиясы 6. Азық - түлік өнімдерін жасаудағы инновациялық қызмет 7. Тамақтық өнеркәсіптің құрал-жабдықтары
Ғылыми басылымдары
1. Жусупбаева Д.А., Бейсенбаева А.К. Ғарыш қызметі объектілерінің пайдалану салдарының экологиялық аспектілері // Материалы международной научной конференции молодых ученых, магистрантов, студентов и школьников «XVII Сатпаевские чтения», Т. 13, Павлодар, 2017, С. 41-46. 2. Жусупбаева Д.А., Абимульдина С.Т., Кофтанюк Н.В. Рациональность создания нового национального мясного продукта «Хлеб мясной» // Материалы международной научно-практической конференции «IX Торайгыровские чтения», Т.3, Павлодар, 2017, С. 183-187. 3. Жусупбаева Д.А., Абимульдина С.Т. Конструирование новых видов мясных паштетов функционального назначения // Материалы международной научно-практической конференции «IX Торайгыровские чтения», Т.3, 2017, Павлодар, С. 211-216. 4. Жусупбаева Д.А. Конструирование новых видов мясных паштетов функционального назначения // Материалы международной научно-технической конференции «Актуальные проблемы технических, естественных и гуманитарных наук», В. 11, 2017, Уфа, УГНТУ, С. 163-167. 5. Zhussupbayeva D.A., Abimuldina S.T., Koftanyuk N.V., Mardanova Z.Zh., Valishina G.L., Smetanska I. Rationality of creating a new national meat product «Meat bread» // Bulletin of the Karaganda University. «Biology.Medicine.Geography» Series, 2018, № 1(89), pp. 42-49. 6. Жусупбаева Д.А., Абимульдина С.Т. Создание новых видов мясных паштетов функционального назначения // Proceedings of XVIII International scientific conference «Theory and practice», Morrisville, Lulu Press, 2018, pp. 9-12. 7. Жусупбаева Д.А., Абимульдина С.Т., Ибраева А.Т., Алимова А.И. Заимова Д., Шанькин А.А. Создание нового вида мясного паштета для детей дошкольного и школьного возраста // «Вестник Алматинского технологического университета», 2020, № 3(128). – С. 39-44.
Ғылыми зерттеу саласы
Ауылшаруашылық биотехнологиясы, ет консервілері, балалар тағамы өнімдері, жартылай фабрикаттар мен аспаздық өнімдер құрамы, өндірісі.
Кабинет нөмірі, корпус
А1-109
Жұмыс телефоні
8(7182)67-36-41, 1294
Академиялық дәрежесі
Техника және технологиялар магистрі
E-mail
zhusupbaeva.da@teachers.tou.edu.kz