Болашақ биотехнологтар агротехнологиялық факультеттің қонақтарына арнайы мақсаттағы тағамдарын ұсынды. Мәзір пайдалы әрі дәмді болды.

Пайдалы ас университет оқытушысы Батима Муслимованың жетекшілігімен әзірленді. Студенттер үші күн жаттығып, көпқабатты десерттерді дайындауға тырысып бақты.

Тағамдардың барлығы - диеталық сипатта. Мусстер, самбукалар мен сусындардың құрамында қант жоқ. Сусамыр дертіне шалдыққан адамдарға жеуге болады. Тағамдардың құрамында тек табиғи шырындар, жемістер мен жемістер бар.

«Біз диеталық тамақтану рецептеріне сүйендік. Тәтті тағамдарды 15 түрлі диета ұстау кезінде жеуге болады», - дейді Батима Марденқызы.